Informasjon om treningsleiren (fotball) i Danmark 2018

Her følger informasjon til spillere og program for treningsleiren i Fjerritslev. Tidspunkt for trening og kamp samt romoversikt fås av trener og lagleder.

Klubben har blitt Eat Move Sleep-ambassadør

Gimletroll er plukket ut av Norges Fotballforbund til å være en av 37 Eat Move Sleep-ambassadørklubber blant landets 1700 fotballklubber.

Bilder fra Meny Håndballskole

Det ble en flott Meny Håndballskole i Havlimyrhallen i vinterferien. Her kan du se bilder fra en av dagene.

Sørmegleren gir av sin provisjon til Gimletroll

Sørmegleren en av våre stolte sponsorer. De bidrar til drift av klubben og de aktiviteter vi tilrettelegger for alle våre medlemmer. De gir oss også deler av provisjonen på boligsalg i vårt nærområde. Sørmegleren tilbyr nå også gratis verdivurdering og flyttevask. Ta gjerne kontakt med meglerne på bildet: Gro Lillian (40 40 80 50) eller Kjetil Lossius (40 40 80 02).

Bilder fra 50 års jubileet

Gimletrolls 50 års jubileum, lørdag 4.november, ble en kjempeflott samling med masse barn, foreldre, trenere og andre engasjerte i klubben. Vi hedret et nytt æresmedlem av klubben, kåret årets FairPlay-lag, og en ny klubbsang ble fremført. Vi fikk også besøk av ordføreren og idrettspresidenten.

Oppstart håndball for 1-2. klassinger sesongen 2017 / 2018

Tirsdag 10.oktober kl 17-18 inviterer IK Gimletroll til Kickoff i Havlimyrahallen for våre spillere i 1-2. klasse ved Fagerholt og Presteheia skole.

Trollcup 27. - 29. oktober

Trollcup arrangeres 27. - 29. oktober 2017. Vi minner alle om foresatte om å holde av helgen.

Besøk våre lagsider

Samarbeidspartnere

 

 

 

©2017 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift